Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU


슈퍼주니어,난너없이 못살아!!
Salam pembaca sekalian!
Hehe, aku join segmen lagi arini! Segmen oleh Brader Ben Ashaari yang bertajuk Gegar Blogger Baru!


  1. tajuk : GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini ..
Siap!!!
  1. Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ?
Hehe, saya pilih gambo ni, sebab burung dalam gambo tu teramatlah comelnya.. Sesambil simpan harapan nak bela sekor burung camni. Fuh,fuh!
  1. Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger ..
Saya jadi blogger mulanya sebab saja-saja je.. Masa tu saya tingkatan empat,baru kenal dengan dunia internet ni. Sadis sungguh bunyinya ya.. Hehehe.. Mula-mula cam 'apa mende lah blog ni ya' tapi bila dah lama-lama cam addicted pulak.. Tiap-tiap hari nak post entri. Sekarang ni pulak, saya jadi blogger sebab dah ada blog.. Makanya, saya teruskan ajelah niat untuk blogging ni.. Lagipun, dalam dunia blog ni saya rasa lebih bebas(??).. Hehe..
  1. Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..
Blog yang saya selalu bukak ialah.... Blog DBSK Dream. Kat situ saya dapat banyak maklumat pasal update Korean Entertainment yang terbaru.. Sebagai peminat Korean Entertainment, saya tanaklah ketinggalan kan.. Hehehehe.

Peace.. ^^

Love, Fyda

15 comments:

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Izamir Ridzwan said...

salam.. datang dari blog BA..

Jemput ke blog saya

www.izamirridzwan.com

Pembawa_Wacana said...

uit.....ni betul-betul peminat korea nih..he he

lenloy said...

bersama-sama maju dalam dunia blogger..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgahh!! (◕‿◕✿)
dari segmen gegar blogger baru
of course dari abg ben!!♥

kalo kita berblogging dgn hati yang ikhlas dan sentiasa memikirkan apa yang perlu untuk masa hadapan kita akan berjaya..usaha lebih dan bak kata abg ben " idea ada dimana2 cuma kita kena kreatif jer.."

salam kenal dari mommy weiyda
keep it up blogging ya!!‎
(◕‿◕✿)


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah c ney..:)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-gegar-blogger-baru.html

cEmpAkA BirU said...

salam singgah...

Penat berjalan-jalan seharian

Jom sama-sama memajukan diri dalam dunia blogger

=)

fashah84 said...

salam ziarah....

semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

snang2 mai la cni....

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

diyana said...

opersi tinggalkan jejak!!datang dari blog abg ben.. ^^

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

pRiNCe said...

sy pon blogger baru...
tapi tak dapat nak join....:(
gud lark ye pada mase hadapan...
jom jadi member nk?